Kiełbasa z warzywami
Kiełbasa z warzywami to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 21g białka, oraz 37 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz polską kiełbasę, olej canolan, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kielbasa y kapusta (kiełbasa i kapusta), Hot Kielbasa Dip, oraz Kielbasa Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowy kiełbasa w oleju na średnim ogniu.
Wyjąć łyżką szczelinową i utrzymać ciepło.
Dodaj warzywa, bulion i mix zupy na patelni. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10-12 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Powrót kiełbasy na patelnię.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; wymieszaj z mieszanką kiełbas. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę lub aż zgęstnieje.