Kiełbasa z serem śmietankowym
Kiełbasa i twarożek wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 312 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. 168 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masową kiełbasę wieprzową, serek, półksiężyce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kiełbasa Ser Kremowy Półksiężyc Pinwheels, Krem z serem i łososiem, oraz Żurawinowy Krem Z Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, o 10 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Ciasto rozłożyć z 1 opakowania półksiężyca na powierzchnię roboczą i uszczypnąć perforacje razem, tworząc jeden arkusz ciasta.
Rozłóż połowę twarogu na arkuszu ciasta, pozostawiając 1/2-calowy margines dookoła.
Połowę ugotowanej kiełbasy posypać równomiernie serem śmietankowym.
Rozwałkuj ciasto na kłodę, zaczynając od długiej krawędzi; zawiń kłodę w folię lub pergamin. Powtórz kroki, aby zrobić drugą rolkę; zawiń. Rolki w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozwiń rolki i pokrój każdy na plastry o grubości 1/2 cala.
Umieść plastry na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wiatraczek będzie złoty kolor, 10 do 15 minut.