Kiełbasa z serem śmietankowym

Kiełbasa z serem śmietankowym
Kiełbasa i twarożek wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 312 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. 168 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masową kiełbasę wieprzową, serek, półksiężyce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kiełbasa Ser Kremowy Półksiężyc Pinwheels, Krem z serem i łososiem, oraz Żurawinowy Krem Z Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, o 10 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Ciasto rozłożyć z 1 opakowania półksiężyca na powierzchnię roboczą i uszczypnąć perforacje razem, tworząc jeden arkusz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc ChłodniczyRolki Półksiężyc Chłodniczy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
3
Rozłóż połowę twarogu na arkuszu ciasta, pozostawiając 1/2-calowy margines dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Arkusz CiastaArkusz Ciasta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Połowę ugotowanej kiełbasy posypać równomiernie serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
5
Rozwałkuj ciasto na kłodę, zaczynając od długiej krawędzi; zawiń kłodę w folię lub pergamin. Powtórz kroki, aby zrobić drugą rolkę; zawiń. Rolki w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Rozwiń rolki i pokrój każdy na plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Umieść plastry na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wiatraczek będzie złoty kolor, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn