Kiełbasa z salsą Mango
Kiełbasa z Mango Salsan jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, sól czosnkowa, ryż i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Spróbuj Grillowany kurczak z mango z salsą truskawkową Mango, Sunny & Hot ! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa), oraz Salsa Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mango i brzoskwinie umieścić w małej misce. Wycisnąć sok z 1 limonki na mieszaninę mango; dodać cebulę i 1 łyżkę kolendry. Dobrze wymieszać.
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu.
Dodać ryż, sok z 1 limonki i 1 łyżka kolendry; dobrze wymieszać. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 15 do 20 minut. Odstawić ryż i ogrzać.
Spryskaj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbaski na gorącej patelni, aż rumiane, 5 do 10 protokół.
Kiełbaski wyjąć z patelni; pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Wlać sok pomarańczowy w patelni używane do kiełbasy; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Powrót posiekaną kiełbasę na patelni; przykryć i dusić w soku pomarańczowym, aż sok zmniejszył się do syropu i kiełbasa jest gotowane przez, o 5 protokół.
Dodaj salsę mango do kiełbasy; wymieszać, aby połączyć, o 30 sekund.
Posypać solą czosnkową; podawać na ryżu.