Kiełbasa z grilla, karmelizowana cebula i bazylia pizze
Grillowana kiełbasa, karmelizowana cebula i bazylia pizze mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, ser mozzarella, sos do pizzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowana Pizza Cebulowa, Pizze Z Kiełbasą I Karmelizowaną Cebulą, oraz Karmelizowana Pizza Z Cebulą I Zielonymi Oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 5 do 10 minut dłużej, często mieszając, aż cebula będzie bardzo miękka i złocista.
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego zgodnie z zaleceniami producenta. Spryskaj 1 duży arkusz ciastek sprayem do gotowania. Rozwiń puszkę ciasta; pokrój prostokąt ciasta na 4 równe prostokąty. Spryskaj obie strony każdego prostokąta sprayem do gotowania; umieść na blasze ciastek.
Umieścić 2 lub 3 prostokąty ciasta na raz bezpośrednio na stojaku grillowym na nieogrzewanej stronie dwupalnikowego grilla gazowego lub na patelni ociekowej na grillu węglowym. (Jeśli używasz jednopalnikowego grilla gazowego, gotuj na małym ogniu.) Przykryć grill; gotować 5 do 7 minut lub aż krawędzie ciasta wyglądają na suche (Sprawdź od czasu do czasu, aby upewnić się, że dna skorupy gotują się równomiernie; obracać skorupy, jeśli to konieczne). Gotować około 2 minut dłużej lub aż spody skórki są złote i mają ślady grilla. Używając dużego tokarza do naleśników, usuń skórki z grilla na arkusz ciastek. Powtórz z pozostałymi prostokątami ciasta.
Skręcić gotowane skórki na tak gotowane boki są w górę; rozprowadzić równomiernie z sosem do pizzy. Na wierzchu kiełbasa, cebula i ser.
Zwróć pizze na stojak do grillowania na pośrednim ogniu. Przykryć grill; gotować około 5 minut lub do dna są złotobrązowe i ser topi.