Kiełbasa z Escarole i białą fasolą
Kiełbasa z Escarole i białą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 704 kalorie, 34g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.69 za porcję. Mieszanka fasoli, cebuli, escarole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z Escarole, białą fasolą i kiełbasą z kurczaka, Kiełbasa z fasolą i Escarole, oraz Escarole z boczkiem i białą fasolą.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować kiełbasę, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw na co najmniej 5 minut przed krojeniem.
Dodać cebulę na patelni i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka, o 6 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać wino i bulion i doprowadzić do wrzenia.
Dodać fasolę, escarole, 1/2 łyżeczki soli, i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż escarole więdnie, o 3 protokół.Łyżka do poszczególnych misek i top z parmezanem.
Podawać z kiełbasą i chrupiącym chlebem, w razie potrzeby.Substytucja: jeśli nie jesteś w stanie znaleźć escarole, lekko pieprznego krewnego endywii z mocnymi jasnozielonymi liśćmi, spróbuj użyć boczniaka szwajcarskiego lub szpinaku.