Kiełbasa-wołowina Enchiladas jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 457 kalorii, 32G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz chili w proszku, pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowe enchilady z kiełbasą i jajkiem, Dyni, kiełbasy i szpinaku Enchiladas, oraz Włoskie kiełbasy Enchiladas – nie bój się zastąpić składników dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać 6 pierwszych składników. Gotować 5 minut, mieszając, aż mięso jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dobrze spuścić mieszankę mięsa i wytrzeć patelnię ręcznikami papierowymi. Powrót mieszaniny mięsa na patelni; wymieszać w 1 sos enchilada puszka i kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Podgrzać do nagrzania.
5
Tortille stos między 2 wilgotne ręczniki papierowe. Mikrofalówka na wysokości 1 minuty. Mieszanka mięsa łyżka w dół środka każdej tortilli; roll up tortille; ułóż w 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
6
Pozostałą puszkę sosu enchilada polać tortillami. Przykryć i piec w 350 przez 25 minut. Odsączyć, posypać serem i zieloną cebulką i piec dodatkowo 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.