Kiełbasa W Brioche
Kiełbasa w Brioche może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto Brioche hermann-grima, żółtko jajka, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to SOS Brioche Z Kiełbasą, Szpinak, koper włoski i farsz Kiełbasowy z opiekaną Briochą, oraz Brioche-farsz gruszkowy z włoską kiełbasą i migdałami.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 11 x 8 cali.
Umieść kiełbasę na krótkim końcu ciasta; zwinąć modę jellyroll. Szczypta szwy i kończy się razem do uszczelnienia.
Miejsce rolki, szew stronie w dół, w smarowane 8 1/2 - x 4 1/2-x 3-calowy patelni Bochenek. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Połącz żółtko z mlekiem; dobrze wymieszaj. Delikatnie posmaruj mieszaninę wierzchem bochenka.
Piec w 350 przez 45 minut lub do bochenka brzmi puste po naciśnięciu.
Wyjąć chleb z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.