Sola Pieczona Parmezan
Pieczona podeszwa parmezan może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 1272 kalorii, 103g białka, oraz 92g tłuszczu na porcję. Na 15,55 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, sok z cytryny, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sola Pieczona Parmezan, Podeszwa Pieczona Z Polewą Parmezanowo-Oliwkową, oraz Pieczona Podeszwa Z Musztardą I Tymiankiem.
Instrukcje
Ciepło broiler.In miska średnia, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem ryby i soku z cytryny.
Na patelni brojlerów umieścić filety z soli; posypać sokiem z cytryny.Broil 3-4 cale od ciepła, aż ryby płatki widelcem (około 3-5 minut).
Rozprowadzić mieszaninę parmezanu na filetach i broil do bąbelków i złoty kolor (3-5 minut).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.