Kiełbasa Popover
Kiełbasa Popover wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, kukurydzę, łodygi i kawałki grzybów oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 30%. Podobne przepisy to Szarlotka Popover, Ciasto Rabarbarowe Popover, oraz Szparagowa Popover.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 9-calową kwadratową patelnię.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Mieszaj kukurydzę, grzyby, 1/2 szklanki sera Monterey Jack i 1/2 puszki smażonej cebuli do kiełbasy, aż dobrze się połączą.
Wlać mieszaninę do przygotowanej kwadratowej patelni.
Mąkę, mleko, jajka, olej i chili w proszku ubić razem w misce, aż będzie gładka; zalać mieszanką kiełbas.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Wierzch mieszamy z pozostałą 1/2 szklanki sera Monterey Jack i 1/2 puszki smażonej cebuli.
Piec, aż ser się rozpuści, o 3 więcej minut.