Kiełbasa Popover

Kiełbasa Popover
Kiełbasa Popover wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, kukurydzę, łodygi i kawałki grzybów oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 30%. Podobne przepisy to Szarlotka Popover, Ciasto Rabarbarowe Popover, oraz Szparagowa Popover.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 9-calową kwadratową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Mieszaj kukurydzę, grzyby, 1/2 szklanki sera Monterey Jack i 1/2 puszki smażonej cebuli do kiełbasy, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Francuska Cebula SmażonaFrancuska Cebula Smażona
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wlać mieszaninę do przygotowanej kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Mąkę, mleko, jajka, olej i chili w proszku ubić razem w misce, aż będzie gładka; zalać mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Wierzch mieszamy z pozostałą 1/2 szklanki sera Monterey Jack i 1/2 puszki smażonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Francuska Cebula SmażonaFrancuska Cebula Smażona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Piec, aż ser się rozpuści, o 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn