Kiełbasa polska faszerowana serem i boczkiem

Kiełbasa polska faszerowana serem i boczkiem
Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni, polska kiełbasa faszerowana boczkiem i serem może być niesamowitym przepisem bezglutenowym i pierwotnym do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka , 27 g tłuszczu i łącznie 295 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 88 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup boczek, polski ser, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Świetnie sprawdza się jako dodatek. Jest on sponsorowany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 29% , co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Przystawka z jalapeno faszerowanym serem kozim , Jak zrobić niesamowitą pierś z kurczaka faszerowaną boczkiem i Polskie rugelach .
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn