Kiełbasa Piknikowa

Kiełbasa Piknikowa
Kiełbasa piknikowa przepis może być wykonana w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 33g tłuszczu i w sumie 427 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 12 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Allrecipes wymaga mielonej pikantnej kiełbasy wieprzowej, papryki, szałwii i pieprzu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantny Bochenek Piknikowy Z Kiełbasą, Sałatka piknikowa z pastanem i wędzoną kiełbasą, oraz Ziemniaki Piknikowe.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, kiełbasę wieprzową, sól peklującą, płynny dym, czosnek w proszku, ziarna pieprzu, paprykę, szałwię i płatki cebuli, aż dobrze się połączą. Przykryj i wstaw do lodówki na 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Suszone Płatki CebuliSuszone Płatki Cebuli
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
2
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Podziel mieszankę mięsną na 4 równe kawałki i uformuj każdy kawałek w kłodę o długości 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Umieść każdą kłodę na kawałku siatki i mocno zwiń. Przekręć końce i zawiąż sznurkiem lub złóż pod nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Roladki z kiełbasą ułożyć na patelni z rusztem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
6
Piec przez 5 1/2 do 6 godzin w nagrzanym piekarniku. Temperatura wewnętrzna kiełbasy powinna wynosić 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
7
Wyjmij i ostudź.
8
Usuń nylonową siatkę i zawiń kiełbasę w folię. Wstaw do lodówki na noc przed pokrojeniem. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni lub zamrażać do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn