Kiełbasa Piknikowa

Kiełbasa Piknikowa
Kiełbasa piknikowa przepis może być wykonana w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 33g tłuszczu i w sumie 427 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 12 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Allrecipes wymaga mielonej pikantnej kiełbasy wieprzowej, papryki, szałwii i pieprzu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantny Bochenek Piknikowy Z Kiełbasą, Sałatka piknikowa z pastanem i wędzoną kiełbasą, oraz Ziemniaki Piknikowe.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, kiełbasę wieprzową, sól peklującą, płynny dym, czosnek w proszku, ziarna pieprzu, paprykę, szałwię i płatki cebuli, aż dobrze się połączą. Przykryj i wstaw do lodówki na 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Suszone Płatki CebuliSuszone Płatki Cebuli
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Podziel mieszankę mięsną na 4 równe kawałki i uformuj każdy kawałek w kłodę o długości 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Umieść każdą kłodę na kawałku siatki i mocno zwiń. Przekręć końce i zawiąż sznurkiem lub złóż pod nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Roladki z kiełbasą ułożyć na patelni z rusztem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec przez 5 1/2 do 6 godzin w nagrzanym piekarniku. Temperatura wewnętrzna kiełbasy powinna wynosić 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjmij i ostudź.
8
Usuń nylonową siatkę i zawiń kiełbasę w folię. Wstaw do lodówki na noc przed pokrojeniem. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni lub zamrażać do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn