Kiełbasa Piknikowa

Kiełbasa Piknikowa
Kiełbasa piknikowa przepis może być wykonana w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 33g tłuszczu i w sumie 427 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 12 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Allrecipes wymaga mielonej pikantnej kiełbasy wieprzowej, papryki, szałwii i pieprzu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantny Bochenek Piknikowy Z Kiełbasą, Sałatka piknikowa z pastanem i wędzoną kiełbasą, oraz Ziemniaki Piknikowe.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, kiełbasę wieprzową, sól peklującą, płynny dym, czosnek w proszku, ziarna pieprzu, paprykę, szałwię i płatki cebuli, aż dobrze się połączą. Przykryj i wstaw do lodówki na 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Suszone Płatki CebuliSuszone Płatki Cebuli
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Podziel mieszankę mięsną na 4 równe kawałki i uformuj każdy kawałek w kłodę o długości 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Umieść każdą kłodę na kawałku siatki i mocno zwiń. Przekręć końce i zawiąż sznurkiem lub złóż pod nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
5
Roladki z kiełbasą ułożyć na patelni z rusztem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec przez 5 1/2 do 6 godzin w nagrzanym piekarniku. Temperatura wewnętrzna kiełbasy powinna wynosić 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij i ostudź.
8
Usuń nylonową siatkę i zawiń kiełbasę w folię. Wstaw do lodówki na noc przed pokrojeniem. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni lub zamrażać do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn