Kiełbasa i ryż Nadziewane Lato Squash

Kiełbasa i ryż Nadziewane Lato Squash
Kiełbasa i ryż Nadziewane latem Squash może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 304 kalorie, 12g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz pod ręką jabłko, grzyby, mieloną kolendrę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 61 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Kabaczek z kiełbasą i ryżem nadziewany żołędziami, Kiełbasa z kurczaka i brązowy ryż faszerowane Acorn Squash, oraz Dynia Letnia Nadziewana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść połówki squasha wycięte boki w dół do naczynia do pieczenia i wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż squash będzie miękki, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podczas pieczenia squasha, doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu, i wymieszać margarynę i Zawartość opakowania ryżu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż ryż będzie miękki, o 7 protokół. Odstawić przygotowany ryż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, i gotować kiełbasę, grzyby, kolendra, i sól (w razie potrzeby), aż kiełbasa jest rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Spuścić nadmiar tłuszczu.
7
Wymieszać mieszankę kiełbasy z gotowaną mieszanką ryżu w misce i lekko wymieszać z jabłkiem, pekanami i serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Ryż GotowanyRyż Gotowany
KiełbasaKiełbasa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać roztopione masło do naczynia do pieczenia, i umieścić squash, wydrążone boki do góry, do naczynia. Dodać mieszankę ryżu i kiełbasy do squasha, pozwalając farsz kopiec się i przelać do naczynia, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Nadziewane kabaczki posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
10
Powrót do piekarnika, i piec, aż farsz jest gorąca i polewa ser rumiane, o 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn