Kiełbasa Cotecchino w
Kiełbasa Cotecchino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,56 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka wina, kiełbasa cotecchino, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cotecchino con Lenticchie (duża Kiełbasa z soczewicą), Wędzona kiełbasa, Figa i szaszłyki Manchego Plus wygraj kartę podarunkową Visa o wartości 100 USD od Johnsonville Sausage, oraz Kanapki z kiełbasą i pieprzem z Denver ' s Paisano Sausage.
Instrukcje
Nakłuj kiełbasę w kilku miejscach widelcem i umieść na dużej patelni.
Dodać zimną wodę do przykrycia kiełbasy i doprowadzić do wrzenia. Spuścić na wolnym ogniu i gotować 40 protokół, następnie odsączyć kiełbasę. Pozostawić do ostygnięcia, następnie obrać i kruszyć z osłonki.
Na czystej desce do krojenia ułóż cielęcinę płasko i przykryj cielęcinę kiełbasą w równej warstwie.
Zwiń cielęcinę i zawiąż w równe segmenty sznurkiem rzeźniczym.
Rozgrzać oliwę z oliwek w tej samej dużej patelni, aż prawie do palenia.
Dodać posiekaną cebulę i seler i gotować do miękkości. Na patelni przesmażyć roladę cielęcą ze wszystkich stron tak, aby była równomiernie złotobrązowa.
Dodaj wino, liść laurowy, pietruszkę i pomidory, obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować 1 godzinę, dodając więcej wina lub wody, jeśli to konieczne, aby utrzymać stały poziom wilgoci.
Dodaj całą cebulę i marchew, dostosuj poziom płynu i gotuj na wolnym ogniu przez dodatkowe 30 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku, wyjąć z patelni i odstawić na 5 minut.
Zdjąć Sznurek i pokroić w grube plasterki.
Podawać natychmiast po zalaniu sokami z patelni.