Kiełbasa, chleb i wątróbka drobiowa Spiedini
Need a dairy free main course? Kiełbasa, chleb i wątróbka drobiowa Spiedini może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 806 kalorii, 30g białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.13 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka oliwy z oliwek, chrupiący chłopski chleb, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kiełbasa, zakwas i papryka Spiedini, Ugotuj książkę: Kiełbasa wieprzowa Spiedini z Bocconcini i pomidorkami koktajlowymi, oraz Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć 1/4 szklanki oleju z winem, czosnkiem, rozmarynem, jagodami jałowca i wątróbkami z kurczaka. Doprawić solą i pieprzem i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Odcedzić, zastrzegając marynatę.
Tymczasem, w rondlu wrzącej wody, gotować kiełbasy na dużym ogniu, aż gotowane przez, 10 protokół; niech ostygnie lekko.
Każdą kiełbasę pokroić na trzy części.
Rozpal grilla. Na sześciu 14-calowych szaszłykach naprzemiennie nawlecz kiełbasy, chleb i wątróbki bardzo luźno, umieszczając liść laurowy między każdym kawałkiem. Pamiętaj, aby pozostawić trochę miejsca między każdym kawałkiem, aby nawet gotować.
Szaszłyki posmarować pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek i trochę marynaty i grillować na umiarkowanie małym ogniu, często obracając, aż wątróbki z kurczaka są gotowane, a kostki chleba i kiełbasy są lekko zwęglone, o 10 protokół.
Przełożyć na talerze i podawać.