Kiełbasa & root Veg stovie

Kiełbasa & root Veg stovie
Kiełbasa & root veg stovie zajmuje ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 1532 kalorii. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś kostkę zapasów, olej roślinny, Szwed i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Root Veg & ricotta lasagne, Root veg & pancetta toad-in-the-hole with onion gravy, oraz Bożonarodzeniowa gęś z warzywami korzennymi, lepkimi gruszkami i sosem jeżyn.

Instrukcje

1
Połowę kostek zmielamy do kubka i dopełniamy wrzącą wodą. Mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Rozgrzać olej na patelni, następnie smażyć kawałki cebuli i kiełbasy przez 5 minut, aż mięso będzie rumiane, ale nie ugotowane. Kiełbaski i cebulę pokroić w kawałki warzyw, dobrze doprawić czarnym pieprzem i solą do smaku, następnie dodać 4 łyżki wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przykryj patelnię pokrywką lub dużym kawałkiem folii, upewniając się, że nie ma przerw na krawędziach. Podgrzać do średniego i pozostawić na 25 minut, aż warzywa będą miękkie i kiełbaski ugotowane. Mieszaj pod koniec gotowania warzywa będą karmelizowane na dnie patelni i prawie cały płyn do gotowania zostanie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia69
Magazyn