Kiełbasa & root Veg stovie
Kiełbasa & root veg stovie zajmuje ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 1532 kalorii. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś kostkę zapasów, olej roślinny, Szwed i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Root Veg & ricotta lasagne, Root veg & pancetta toad-in-the-hole with onion gravy, oraz Bożonarodzeniowa gęś z warzywami korzennymi, lepkimi gruszkami i sosem jeżyn.
Instrukcje
Połowę kostek zmielamy do kubka i dopełniamy wrzącą wodą. Mieszać do rozpuszczenia.
Rozgrzać olej na patelni, następnie smażyć kawałki cebuli i kiełbasy przez 5 minut, aż mięso będzie rumiane, ale nie ugotowane. Kiełbaski i cebulę pokroić w kawałki warzyw, dobrze doprawić czarnym pieprzem i solą do smaku, następnie dodać 4 łyżki wywaru.
Przykryj patelnię pokrywką lub dużym kawałkiem folii, upewniając się, że nie ma przerw na krawędziach. Podgrzać do średniego i pozostawić na 25 minut, aż warzywa będą miękkie i kiełbaski ugotowane. Mieszaj pod koniec gotowania warzywa będą karmelizowane na dnie patelni i prawie cały płyn do gotowania zostanie wchłonięty.