Kielbasa z Pieczoną Fasolą

Kielbasa z Pieczoną Fasolą
Kielbasa z fasolką po bretońsku wymaga od początku do końca około 20 minut . Za 2,13 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 704 kalorie , 27 g białka i 41 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką sos stekowy, wieprzowinę z fasolą, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49% . Ten wynik jest solidny. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj Kielbasę i fasolę nerkową , Czarną fasolę i Kielbasę z ryżem oraz Kielbasę ze słodką cebulą i fasolą lima .

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle i oleju, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodaj kiełbasę; smażyć przez 2-3 minuty lub do zrumienienia, od czasu do czasu mieszając; odpływ. Wymieszaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn