Kielbasa z Pieczoną Fasolą

Kielbasa z Pieczoną Fasolą
Kielbasa z fasolką po bretońsku wymaga od początku do końca około 20 minut . Za 2,13 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 704 kalorie , 27 g białka i 41 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką sos stekowy, wieprzowinę z fasolą, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49% . Ten wynik jest solidny. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj Kielbasę i fasolę nerkową , Czarną fasolę i Kielbasę z ryżem oraz Kielbasę ze słodką cebulą i fasolą lima .

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle i oleju, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj kiełbasę; smażyć przez 2-3 minuty lub do zrumienienia, od czasu do czasu mieszając; odpływ. Wymieszaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn