Kiełbasa, szpinak i zupa fasolowa
Kiełbasa, szpinak i zupa fasolowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 2,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 27g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz fasolę cannellini, szpinak, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem), Zupa fasolowa z kiełbasą i szpinakiem, oraz Zupa z białej fasoli z kiełbasą i szpinakiem.
Instrukcje
Brązowa kiełbasa w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 10 minut, mieszając, aż się kruszy i nie jest już różowy.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz, i podsmażyć 2 protokół.
Dodaj szpinak, i smażyć 2 protokół lub aż zwiędnie.
Wymieszać fasolę i gotować 1 minutę.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Dodać masło, ser, pomidor i 1 łyżkę natki pietruszki. Gotować do całkowitego ogrzania. Wymieszać z solą i pieprzem.
Każdą porcję posypać równomiernie pozostałą 1 łyżką natki pietruszki.
* 8 uncji włoskiej kiełbasy, usunięte osłonki, mogą być zastąpione mieloną włoską kiełbasą.