Kiełbasa słodko-kwaśna
Kiełbasa słodko-kwaśna to dodatek, który serwuje 4. Jedna porcja zawiera 644 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ryż, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżką wynik 31%, to danie nie jest takie niesamowite. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kiełbasa słodko-kwaśna, Kiełbasa słodko-kwaśna, oraz Kiełbasa słodka i kwaśna.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj kiełbasę, aż termometr do mięsa wskaże odpływ 160°. Gdy ostygnie, pokrój na kawałki wielkości kęsa; odłóż na bok.
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą, wodę, ocet i keczup; dodaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodaj ananasa i kiełbasę; podgrzej.