Kiełbasa na jednej patelni i parmezan Polenta

Kiełbasa na jednej patelni i parmezan Polenta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać jedną patelnię kiełbasa i Polenta parmezan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 585 kalorii, 28g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jeśli masz kiełbasę, polentę, grzyby cremini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Patelnia cheddar polenta z kiełbasą i żurawiną, Parmezan Polenta z kiełbasą i pieczarkami, oraz Parmezan Polentan i pikantny sos Kiełbasowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni odpornej na przywieranie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać polentę i smażyć na złoty kolor, około 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4
Przenieść na talerz.
5
Dodaj kiełbasę na patelni i gotować, mieszając i rozbijając go drewnianą łyżką, aż tylko rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
7
Dodać czosnek i gotować 1 minutę. Wymieszać pomidory, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Ułóż rund polenta na patelni na górze sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Umieścić plastry mozzarelli na polenta i posypać parmezanem. Broil aż ser jest rumiane i bulgotanie, o 3 protokół. Dodać więcej pietruszki i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
10
Zdjęcia Andrew Purcell
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn