Kiełbasa Gumbo Pot Pie Z Czosnkiem Ciasto Chlebowe
Przepis kiełbasa Gumbo Pot Pie z czosnkiem chleb skorupa może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w przybliżeniu 30 minut. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 332 kalorie, 11g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, rosół z kurczaka, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Smażyć pierwsze 3 składniki w piecu holenderskim na średnim ogniu 8 minut lub aż rumiane; wymieszać roux mix. Gotować, stale mieszając, 2 minuty. Pomidory wymieszać z 5 kolejnymi składnikami i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Zdjąć z ognia.
3
Wlać do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Wymieszać razem masło i czosnek; szczotkować po jednej stronie kromek chleba. Wymieszać kiełbasę równomiernie z kromkami chleba, z masłem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Batoniki Heath (każdy), Pokruszone
Czosnek Goya®
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
5
Piec, przykryty, w 425 przez 10 minut; odkryć i piec jeszcze 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Odstawić na 10 minut.
7
Dekorować, w razie potrzeby.
8
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Creole Instant Roux Tony 'ego Chachere' a
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Torres Pazo das Bruxas Albarino. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.