Kibbeh Naye z jagnięcym sercem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Kibbeh Naye z jagnięcym sercem spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka oliwek, szalotka, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona jagnięcina Kibbeh z dodatkiem cebuli i orzechów sosnowych, Serce do serca: Lemon Coeur a la Creme z kompot z krwi pomarańczowej, oraz Kibbeh dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bulgar umieścić w małej misce.
Zalać wrzątkiem bulgar, całkowicie zanurzając.
Niech miska bulgar siedzieć przykryte na godzinę do ostygnięcia i wchłonąć wodę.
Ruszt szalotka z mikrowłókien zester. Drobno zmielić jagnięce serce lub puls w robocie kuchennym, aż do uzyskania gładkiej pasty.
Przenieść serce jagnięce do miski i ubić w cebuli, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, szczypta cayenne, sok z cytryny, i sól. Beat in bulgar. Mieszaninę Chil na godzinę przed podaniem.
Zakończyć ścierając pozostałą oliwką. Roztrzepać pietruszkę i ostatnią szczyptę cayenne. Jedz z gorącym chlebem pita i rozebranymi liśćmi sałaty rzymskiej, rzodkiewkami i oliwkami.