Key Limonkowe Babeczki

Key Limonkowe Babeczki
Kluczowe babeczki limonkowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 58 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skórki z limonki, mleko skondensowane, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
5
Piec przez 12 do 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować kluczowe nadzienie z limonki, wymieszaj wszystkie składniki w średniej misce do wymieszania. Schłodzić 1 godzinę lub do zgęstnienia. Sprawia, że 2 filiżanki. Wypełnij każdą babeczkę babeczką z kluczowym nadzieniem limonkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem lub lukrem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
8
Aby przygotować bitą śmietanę, ubij śmietanę do ubijania z dużą prędkością za pomocą elektrycznego miksera, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
9
Dodajemy wanilię i cukier, ubijamy do uzyskania sztywnych szczytów. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. Sprawia, że 3 filiżanki. Każdą babeczkę zamrozić świeżą bitą śmietaną. Wierzch z okruchami krakersów Grahama i skórką limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
Bita śmietanaBita śmietana
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
BabeczkiBabeczki
WaniliaWanilia
CukierCukier

Składniki

2warzywo (np. szpinak)olejek cynamonowy, opcjonalnieolejek cynamonowy, opcjonalnie2warzywo (np. szpinak)2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło zmiękczonemasło zmiękczone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach4larges(częściowo & )(częściowo & )24trochę posiekanej cukiniiGraham cracker crumbsGraham cracker crumbs791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKey lime juiceKey lime juice1stripSkórka z limonkiSkórka z limonki1porcja startego parmezanu2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2 łyżki prażonego oleju arachidowego lub oleju roślinnego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePieczenie papieruPieczenie papieru1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepłe puree ziemniaczane (110° do 115°, przygotowane bez mleka i masła)ciepłe puree ziemniaczane (110° do 115°, przygotowane bez mleka i masła)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu397papryka habanero1 puszka (15 uncji) pokrojonych gruszek, odsączonych1 puszka (15 uncji) pokrojonych gruszek, odsączonych2warzywo (np. szpinak)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)2warzywo (np. szpinak)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)6511 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka pszenna uniwersalnamąka pszenna uniwersalna3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn