Key Lime Pie VIII
Przepis Key Lime Pie VIII można zrobić w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Za 81 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają skondensowanego mleka, soku z limonki, skórki z limonki i skórki ciasta. 74 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Z łyżką wynik 27%, to danie nie jest tak wybitne. Baked Key Lime Pie Donuts {Key Lime Blog Party}, Key Lime Pie Cupcakes – Upside-Down Key Lime Pies, oraz Coconut Key Lime Cupcakes With Key Lime Curd Buttercream są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj skórkę z limonki, sok z limonki i mleko skondensowane.
Ubij w mieszance budyniowej i odstaw na 5 minut. Złóż 8 uncji wanny bitej polewy.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta. Schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj dodatkową bitą polewą.
Polecane wino: Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling, Późne Zbiory Sauvignon Blanc
Key Lime Pie działa naprawdę dobrze z Moscato d ' Asti, Late Harvest Riesling i Late Harvest Sauvignon Blanc. Ponieważ key lime pie jest dość cierpki, możesz wybrać dowolne z tych słodkich win, aby je zrównoważyć. Możesz spróbować Ruffino Moscato d ' Asti. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Ruffino Moscato d ' Asti]()
Ruffino Moscato d ' Asti
Ruffino Moscato d ' Asti jest przyjemnie słodki i pachnący z wyraźnymi nutami kwiatów brzoskwini i pomarańczy. To wino jest doskonale hartowane przez świeżość wyrafinowanych bąbelków. Poszukaj nut czarnego bzu i glicynii wraz ze słodkim finiszem z białych owoców.