Key Lime Cream Pie

Key Lime Cream Pie
Key Lime Cream Pie wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 241 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, skondensowane mleko, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce do mieszania połączyć jajka, mleko skondensowane, sok z limonki i skórkę z limonki. Ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym przez około 1 minutę lub aż mieszanina zostanie dokładnie wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Wlać do upieczonej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, aż środek zostanie ustawiony. Schłodzić na stelażu przez 15 minut, a następnie schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną. Natychmiast przechowywać w lodówce wszelkie resztki. Nie przechowywać dłużej niż 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn