Key Lime Cream Cake
Key Lime Cream Cake może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 7G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 97 centów za porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz okruchy graham cracker, betty masło przepis ciasto mix, regularne sok z limonki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. smar DNA tylko z dwóch 8-lub 9-calowych okrągłych patelni do ciast (ciemne lub nieprzywierające patelnie nie są zalecane). Patelnie liniowe z papierem woskowanym. Papier woskowany i boki patelni; lekko mąka. W średniej misce wymieszaj okruchy krakersów, cukier i roztopione masło.
Rozprowadzić 2/3 szklanki mieszaniny na każdej patelni.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, mieszanka soku z limonki, zmiękczone masło, 2 łyżeczki skórki z limonki i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 8-calowe rundy 36 do 43 minut, 9-calowe rundy 32 do 38 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysty. Uruchom ostry nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta. Schłodzić w patelni 15 minut.
Usuń z patelni do regału chłodzącego, umieszczając ciasta okruchy mieszanki-side-up i usuwając woskowany papier z wierzchołków ciast. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Aby uzyskać kremowe nadzienie z limonki i lukier, w małej misce wymieszaj skondensowane mleko, 2 łyżeczki skórki limonki i 1/2 szklanki soku z limonki; odstaw na bok. Ubij śmietanę do ubijania w schłodzonej średniej misce mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Składaj mieszaninę mleka na bitą śmietanę, aż do wymieszania.
Umieść 1 warstwę, okruchy do góry, na talerzu.
Rozprowadzić z 1 filiżanką napełniania w granicach 1/4 cala od krawędzi.
Dodaj drugą warstwę, okruchy do góry; strona mrozu i wierzch ciasta z pozostałym nadzieniem. Przechowywać luźno w lodówce.