Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Okra Rellenos. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 735 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, olej kukurydziany, SELF-rising mąki kukurydzianej, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Chiles Rellenos z Sukkotaszem kukurydzianym i okrą, Tajna historia okry-zupa Okra, oraz Chiles Rellenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ser Monterey Jack pokroić w 3-x 1/4-x 1/4-cala patyczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
2
W każdym strąku okry przeciąć wzdłużną szczelinę, przecinając jej końce, ale nie przez nie; przesunąć nasiona na bok. Strąki nadziewamy paluszkami serowymi i odstawiamy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Sznurkowy
Nasiona
Ketmia Jadalna (okra)
3
Mąkę i mąkę kukurydzianą połączyć w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszaj jajko, maślankę i piwo; Dodaj do suchych składników, mieszając, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Piwo
Jajko
5
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
6
Nadziewane okra zanurzamy w cieście, dobrze polewamy; smażymy po kilka na raz w gorącym oleju na złoty kolor.