Kerala Fish Curry (meen Molee)

Kerala Fish Curry (meen Molee)
Przepis Kerala Fish Curry (meen Molee) jest gotowy w około 37 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, mielony kminek, pomidor śliwkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Jak zrobić Meen Kuzhambu / pikantny sos rybny, oraz Kerala Lamb Curry.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W37 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia29
Magazyn