Kebaby Surf ' n ' Turf z sosem Kolendrowo-limonkowym

Kebaby Surf ' n ' Turf z sosem Kolendrowo-limonkowym
Kebaby Surf ' n ' Turf z sosem Kolendrowo-limonkowym to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka jagnięciny, papryka, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Turf ' n ' Surf z sosem Pesto makaron, Surf i Turf z sosem koperkowym i Chutney Onionberry, oraz Grillowane Surf ' N Turf Party Nachos z sosem z awokado Cotija.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Umieść rybę i jagnięcinę w oddzielnych miseczkach ze szkła lub stali nierdzewnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać 2/3 Puchar marynaty do każdego; wrzucić do herbu. Schłodzić co najmniej 30 minut i do 1 godziny, mieszając od czasu do czasu. Rezerwy pozostałej marynaty do fastrygowania i co SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
SOSSOS
3
Odcedzić rybę. Naprzemiennie 2 kostki rybne, 2 połówki pomidorów, 2 kliny brzoskwini i 2 DNA cebuli na każdym z 8 szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
BrzoskwiniaBrzoskwinia
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
4
Odcedzić jagnięcinę. Na przemian 2 kostki jagnięce, 2 kwadraty papryki, 2 kostki bakłażana i 2 rundy cukinii na każdym z 8 szaszłyków. (Kebaby można składać 2 godziny wcześniej. Ułóż na 2 obramowanych blach do pieczenia. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
BakłażanBakłażan
CukiniaCukinia
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzaszłykiSzaszłyki
5
Spray grill rack z nonstick spray, a następnie przygotować grill (średnio wysokie ciepło).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przenieś 1 filiżankę zarezerwowanej marynaty do małego rondla na sos. Grill kebaby aż lekko zwęglone i gotowane zgodnie z życzeniem, obracając od czasu do czasu i fastrygowanie z pozostałą marynatą, około 8 minut dla ryb i 10 minut dla jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
SOSSOS
RybyRyby
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przenieś kebaby na talerz.
8
Doprowadzić marynatę w rondlu do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Ubij na maśle, 1 plaster na raz, pozwalając każdemu stopić przed dodaniem następnego (nie gotować). Doprawić sosem maślanym do smaku pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
SOS podawać z kebabami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn