Kebaby Scrod z indonezyjskim sosem Barbecue
Przepis Scrod kebaby z indonezyjskim sosem Barbecue może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 27g białka, oraz 1g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, wino, curry, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Kebaby Kofte z pikantnym sosem jogurtowym Harissa i grillowanym płaskim chlebem (mielone jagnięce kebaby), Sałatka Indonezyjska Z Sosem Orzechowym, oraz Indonezyjska Sałatka Jarzynowa Z Sosem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 3 pierwsze składniki.
Wlać do dużej wytrzymałej plastikowej torby na zamek błyskawiczny.
Dodaj rybę; zapieczętuj i schładzaj 3 godziny.
Drenaż. Nawlecz rybę i cebulę na 12-calowe szaszłyki.
Grill w koszu grillowym, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (350 do 40
8 minut, obracając ćwierć obrotu co 2 minuty, fastrygując indonezyjskim sosem Barbecue.
Kebaby podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
Podawać z dodatkowym indonezyjskim sosem Barbecue.