Kebaby Halibut z grillowanym chlebem i pancettą
Kebaby Halibut z grillowanym chlebem i pancettą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,86 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, soli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany Halibut, liść laurowy i kebaby cytrynowe, Kebaby Z Pesto Halibut, oraz Kebaby Z Pesto Halibut Z Kuskusem.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450).
W międzyczasie, w dużej misce, połączyć oliwę z oliwek, rozmaryn, sól i pieprz.
Dodać halibuta i chleb. Wrzucić do herbu, a następnie odstawić 5 minut.
Szaszłyk koniec 1 paska pancetta, następnie na przemian ryby i kostki chleba na 10-in. metalowy szpikulec*, tkanie pancetta między nimi. Powtórz 3 razy.
Grill kebaby, obracając często, aż ryba jest gotowane przez i chleb jest zwęglone w miejscach, około 6 minut.
* Będziesz potrzebował 4 metalowych szaszłyków do kebabów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.