Kebaby Halibut z grillowanym chlebem i pancettą

Kebaby Halibut z grillowanym chlebem i pancettą
Kebaby Halibut z grillowanym chlebem i pancettą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,86 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, soli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany Halibut, liść laurowy i kebaby cytrynowe, Kebaby Z Pesto Halibut, oraz Kebaby Z Pesto Halibut Z Kuskusem.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
W międzyczasie, w dużej misce, połączyć oliwę z oliwek, rozmaryn, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać halibuta i chleb. Wrzucić do herbu, a następnie odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
4
Szaszłyk koniec 1 paska pancetta, następnie na przemian ryby i kostki chleba na 10-in. metalowy szpikulec*, tkanie pancetta między nimi. Powtórz 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Grill kebaby, obracając często, aż ryba jest gotowane przez i chleb jest zwęglone w miejscach, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
* Będziesz potrzebował 4 metalowych szaszłyków do kebabów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn