Kaye ' s Okra Fry Bread
Kaye ' s Okra Fry Bread wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 171 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz vidalian cebulę, mąkę kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Kaye ' s Okra Fry Bread, Kaye Korma Curry, oraz Krokiety śniadaniowe z łososiem Mama Kaye dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę i sól.
Ubij w wodzie, aby uzyskać cienkie ciasto. Wymieszać okra i cebulę.
Na średnim ogniu dodaj klarowane masło do żeliwnej patelni. Użyj małej chochli, aby wlać ciasto na patelnię. Patelnia powinna być wystarczająco gorąca, aby ciasto skwierczyło. Gotować, aż spód jest rumiane, o 3 do 4 protokół, następnie odwrócić i brązowy na drugiej stronie. Powtórz z dodatkowym cieście, dodając więcej masła w razie potrzeby.