Kaye ' s Okra Fry Bread

Kaye ' s Okra Fry Bread
Kaye ' s Okra Fry Bread wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 171 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz vidalian cebulę, mąkę kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Kaye ' s Okra Fry Bread, Kaye Korma Curry, oraz Krokiety śniadaniowe z łososiem Mama Kaye dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubij w wodzie, aby uzyskać cienkie ciasto. Wymieszać okra i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Na średnim ogniu dodaj klarowane masło do żeliwnej patelni. Użyj małej chochli, aby wlać ciasto na patelnię. Patelnia powinna być wystarczająco gorąca, aby ciasto skwierczyło. Gotować, aż spód jest rumiane, o 3 do 4 protokół, następnie odwrócić i brązowy na drugiej stronie. Powtórz z dodatkowym cieście, dodając więcej masła w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn