Kataloński gulasz rybny z majonezem Pimentón może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 9,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz majonez, ząbki czosnku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z dorsza z Pimentonem i Chorizo, Pieczona Ryba Catalán, oraz Hiszpański gulasz wołowy z papryką Pimentón i Piquillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Używając tarki pudełkowej ustawionej w misce, ostrożnie zetrzyj pokrojone boki pomidorów, zatrzymując się, gdy dotrzesz do skóry. Powinieneś mieć około 2 szklanki miąższu pomidorowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do Pudełek
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Na dużej, głębokiej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj cebulę i połowę czosnku i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną i dopiero zaczynają brązowieć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać miąższ pomidorowy i gotować na dużym ogniu, aż się zagęści, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Dodać bulion małży i gotować, aż zostanie zmniejszona o połowę, o 5 protokół.
Dodać serrano, oliwki i halibut i dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ryba jest gotowane przez i gulasz jest gęsty, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Gulasz
7
Tymczasem w małej miseczce, używając tylnej części łyżki, rozgnieść pozostały czosnek na pastę ze szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Ubij majonez, pimentn i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Gulasz rybny podawać w płytkich miseczkach z odrobiną majonezu pimentn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Gulasz Rybny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.