Kasztany wodne zawijane boczkiem II

Kasztany wodne zawijane boczkiem II
Boczek owinięty kasztany wodne II może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na napoje. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, brązowy cukier, kasztany wodne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W rondlu, połączyć ketchup, brązowy cukier i sos Worcestershire; ciepła tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
SOS polać boczkiem i wodnymi kasztanami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
BoczekBoczek
SOSSOS
4
Plastry boczku pokroić na trzy części.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
5
Niektóre większe kasztany wodne przeciąć na pół. Zawiń kasztany w boczek i zabezpiecz wykałaczkami; umieść na patelni 9x13.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
BoczekBoczek
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PatelniaPatelnia
6
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż boczek jest całkowicie ugotowany, około 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn