Kasze białawe z burakami, chrzanem i świeżymi ziołami
Kasze białawe z burakami, chrzanem i świeżymi ziołami to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką lodowatą wodę, buraki, łodygi selera i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to ŚWIEŻY CHRZAN Z BURAKAMI, Chrzan z buraków-świeży--, oraz Prosta Sieja z cytryną i ziołami.
Instrukcje
1
Przygotować buraki: Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wrzucić buraki z olejem i 3/4 łyżeczki soli. Ułóż buraki na obramowanej blasze do pieczenia; przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki
3
Piec, aż buraki będą bardzo miękkie po przekłuciu końcówką noża, 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
4
Ostudzić 10 minut; skórka.
5
Pokroić w 1/4-calową kostkę i przenieść do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać ocet i wrzucić; doprawić solą. Przykryć i przechowywać w lodówce do momentu użycia (do 2 dni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.