Kasza z fasoli mung w mleku kokosowym

Kasza z fasoli mung w mleku kokosowym
Kasza z fasoli mung w mleku kokosowym może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka laski cynamonu, ekstrakt z wanilii, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Fasolowe Mung Z Mlekiem Kokosowym, Kiełki Fasoli mung i szpinak Conjee (owsianka) / Indian Breakfast s, oraz Filipińska fasola mung w mleku kokosowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłucz fasolę mung w kilku zmianach zimnej wody, zbierając je, aby usunąć kamienie lub grys.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MungFasola Mung
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Fasolę umieścić w rondlu wraz z wodą, laską cynamonu i imbirem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 40 minut, aż fasola popękały otworzyć nieco, ale nie są papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać cukier, sól i ekstrakt z wanilii. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści, około trzech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wymieszać z mlekiem kokosowym. Gotować, aż mleko kokosowe jest po prostu podgrzany przez, O 2 protokół. Uważaj, aby nie gotować zbyt długo, bo inaczej mleko będzie zbyt gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
5
Wyjąć imbir i laskę cynamonu z garnka. Kaszę pokroić w miseczki i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Płatki Na GorącoPłatki Na Gorąco
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn