Kasza z cukinią i papryką
Kasza z cukinią i papryką to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, białko jaja, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kasha Faszerowana Cukinią, Kasha Lakishkes-Kashan i kokardy, oraz Kasha Lakishkes (Kashan i łuki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj kaszę i białko jaja aż do dobrze wymieszanego.
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę kasha; gotować 3 minuty lub do wyschnięcia i ziarna oddzielone.
Przenieść kasha do małej miseczki; odstawić.
Roztopić masło w średniej patelni z ciasną pokrywką.
Dodaj cebulę i czosnek; gotować i mieszać 3 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Dodać cukinię i paprykę; gotować i mieszać dodatkowe 3 protokół.
Dodać kaszę, kminek i bulion; dobrze wymieszać.
Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 10 minut lub do momentu wchłonięcia większości cieczy.
Odstawić, pokryte, 10 minut. Wymieszać z serem.