Kasza Spanakopita
Przepis kasza Spanakopita może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 8 godzin i 50 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Na 3,78 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 3. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Spanakopita, Spanakopita, oraz Spanakopita.
Instrukcje
Rozmrozić szpinak; dobrze osuszyć, naciskając między ręcznikami papierowymi.
Kaszę przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Mieszamy fetę, 5 składników i szpinak do kaszy.
Dodaj świeżo zmielony pieprz do smaku.
Wymieszać razem panko i kolejne 2 składniki; posypać połowę mieszanki do dobrze nasmarowanego 13-x 9-calowego naczynia do pieczenia.
Wlać gorącą mieszankę kaszy do przygotowanej patelni.
Pozostałą mieszaninę panko posypać kaszą. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Odwróć schłodzoną kaszę na deskę do krojenia; pokrój na 24 kwadraty.
Przeciąć każdy po przekątnej na 2 Trójkąty. Dobrze pokryć obie strony sprayem do gotowania.
Gotować Trójkąty, partiami, na gorącej nasmarowanej patelni lub na patelni nonstick na średnim ogniu 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Umieść na stojaku z drutu na blasze do pieczenia i utrzymuj ciepło w piekarniku 200 do 30 minut.