Kasza Serowa Wolno Gotująca
Slow-Cooker ser kasza może być tylko poranny posiłek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 174 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz masło, kaszę mieloną, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Slow Cooker Grits, Slow Cooker Kremowa Kasza Południowa, oraz Serowa kasza do powolnego gotowania z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem kaszę i 6 szklanek wody w 5-lub 6-qt. powolna kuchenka.
Odstawić na 1 do 2 minut, pozwalając kaszy osiąść na dno. Lekko przechylić powolną kuchenkę i odtłuścić ciała stałe za pomocą drobnego sitka z siatki drucianej. Przykryć i moczyć 8 godzin lub przez noc.
Przykryć i gotować kaszę na wysokości 2 godzin do 2 godzin i 30 minut, mieszając w połowie. Wymieszać śmietanę i pozostałe składniki.
Podawać z pożądanymi dodatkami.