Karmelowy Puch Jabłkowy

Karmelowy puch jabłkowy może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 13g tłuszczu i w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 2. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 34 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Mieszanka jabłek, mieszanki budyniu toffi, kubków ananasowych wielkości przekąski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest solidny. Karmelowy puch jabłkowy + Karta podarunkowa o wartości 200 USD i upominek SnapDragon Prize Pack, Solone Karmelowe Ciasto Z Dyni, oraz Batoniki owsiane jabłkowe z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity dip jabłkowy karmelowy!} są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce połącz mieszankę budyniową i ananasa.
Dodaj jabłko, Pianki i orzeszki ziemne. Złożyć bitą polewę. Schłodź do podania.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na cukierki jabłkowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.