Karmelowy Drobiazg Czekoladowy

Karmelowy Drobiazg Czekoladowy
Caramel Chocolate Trifle to bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka karmelowych lodów polewa, Devil ' s Food Cake mix, karton bita polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Karmelowy Drobiazg Czekoladowy, Czekoladowo-karmelowy drobiazg z malinami, oraz Solony karmelowy Pudding i ciasto czekoladowe drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować i upiec ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania dla 8-in. kwadratowa patelnia do pieczenia. Schłodzić na stojaku z drutu. Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ciasto pokroić w 1-1 / 2-w. kostki; połowę kostek umieścić w 3-qt. miska drobiazg lub duża szklana miska do serwowania; lekko naciśnij, aby wypełnić luki. Top z połową bitą polewą, budyniem, polewą karmelową i bitami toffi; powtórz warstwy. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Kawałki ToffiKawałki Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn