Karmelowo-Czekoladowe Ptysie Z Kremem

Karmelowo-Czekoladowe Ptysie Z Kremem
Karmelowo-czekoladowe chrupki z kremem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 911 kalorii, 10g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sos karmelowy, Cream puffs z pudełka 13,2 uncji Cream puffs, ciemna czekolada sos, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelowy krem z sosem czekoladowo-orzechowym, Karmelowe Ptysie Kremowe, oraz Karmelowy Krem Zawirowujący.

Instrukcje

1
Rozmrozić kremy zgodnie ze wskazówkami na etykiecie. W małym rondlu, na średnim ogniu, doprowadzić 3/4 sosu karmelowego do wrzenia. Gotować przez 1 minutę lub aż sos zgęstnieje do żucia glazury. Trzymając krem puff z szczypcami lub speaked na widelcu, zanurzyć jedną stronę puff do Karmelu, a następnie umieścić na talerzu deserowym. Powtórz z pozostałymi puffami, układając po 4 na każdym talerzu. Kilka minut przed podaniem rozgrzej gorący sos krówkowy na małym ogniu. Łyżka wokół platerowane kremu ptysie. Na walentynkowy dotyk, upuść 3 małe dollops pozostałego unboiled sos karmelowy do gorącego sosu fudge na każdym talerzu. Wykałaczką narysuj linię przez krople, tworząc serca(patrz zdjęcie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
Sos KarmelowySos Karmelowy
KarmelKarmel
KremKrem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzczypceSzczypce
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn