Karmelowo-Czekoladowe Ptysie Z Kremem
Karmelowo-czekoladowe chrupki z kremem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 911 kalorii, 10g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sos karmelowy, Cream puffs z pudełka 13,2 uncji Cream puffs, ciemna czekolada sos, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelowy krem z sosem czekoladowo-orzechowym, Karmelowe Ptysie Kremowe, oraz Karmelowy Krem Zawirowujący.
Instrukcje
Rozmrozić kremy zgodnie ze wskazówkami na etykiecie. W małym rondlu, na średnim ogniu, doprowadzić 3/4 sosu karmelowego do wrzenia. Gotować przez 1 minutę lub aż sos zgęstnieje do żucia glazury. Trzymając krem puff z szczypcami lub speaked na widelcu, zanurzyć jedną stronę puff do Karmelu, a następnie umieścić na talerzu deserowym. Powtórz z pozostałymi puffami, układając po 4 na każdym talerzu. Kilka minut przed podaniem rozgrzej gorący sos krówkowy na małym ogniu. Łyżka wokół platerowane kremu ptysie. Na walentynkowy dotyk, upuść 3 małe dollops pozostałego unboiled sos karmelowy do gorącego sosu fudge na każdym talerzu. Wykałaczką narysuj linię przez krople, tworząc serca(patrz zdjęcie).