Karmelowe Tarty Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj tarty z orzechami karmelowymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka soli, pekan, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarty Sernikowe Karmelowo-Orzechowe, Bezziarniste i bezglutenowe Mini karmelowe tarty orzechowe, oraz Tarty Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w średniej misce, wymieszać mąkę, 1/2 szklanki masła i cukier puder. Ciasto podzielić na 24 równe kawałki. Naciśnij każdy kawałek w dolnej i górnej części małej filiżanki muffin, 1 3 / 4x1 cala, nieoczyszczony lub wyłożony folią lub papierowymi kubkami do pieczenia.
W średniej misce wymieszać pozostałe składniki tarty. Łyżka nieco mniej niż 1 łyżka mieszanki do każdej filiżanki.
Piec około 20 minut lub do wypełnienia jest ustawiona i skorupa jest jasnobrązowy. Lekko ostudzić; poluzować z kubków końcówką noża.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać karmelki i mleko na małym ogniu, stale mieszając, aż stopią się i będą gładkie. Łyżka polewa na schłodzone tarty.