Karmelowe Tarty Orzechowe

Karmelowe Tarty Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj tarty z orzechami karmelowymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka soli, pekan, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarty Sernikowe Karmelowo-Orzechowe, Bezziarniste i bezglutenowe Mini karmelowe tarty orzechowe, oraz Tarty Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w średniej misce, wymieszać mąkę, 1/2 szklanki masła i cukier puder. Ciasto podzielić na 24 równe kawałki. Naciśnij każdy kawałek w dolnej i górnej części małej filiżanki muffin, 1 3 / 4x1 cala, nieoczyszczony lub wyłożony folią lub papierowymi kubkami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać pozostałe składniki tarty. Łyżka nieco mniej niż 1 łyżka mieszanki do każdej filiżanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec około 20 minut lub do wypełnienia jest ustawiona i skorupa jest jasnobrązowy. Lekko ostudzić; poluzować z kubków końcówką noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
4
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
5
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać karmelki i mleko na małym ogniu, stale mieszając, aż stopią się i będą gładkie. Łyżka polewa na schłodzone tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn