Karmelowe Batoniki Jabłkowo-Orzechowe
Need a wegetariańska przystawka? Karmelowe batony jabłkowo-orzechowe mogą być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz jabłko, soda oczyszczona, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, Listwy mocujące daty i nakrętki, oraz Batoniki do żucia z owocami i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spód i boki 13x9-calowej patelni nasmarować skracaniem lub natryskiem do gotowania. W dużej misce, beat 2 szklanki mąki, owies, brązowy cukier, soda oczyszczona, sól i masło z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, lub wymieszać z łyżką, aż kruchy. Naciśnij około 3 szklanki mieszaniny na patelni.
Tymczasem w małej misce wymieszaj polewę karmelową i 3 łyżki mąki.
Na częściowo upieczoną skórkę posypać jabłkiem i orzechami pekan.
Skropić mieszanką karmelową.
Posypać pozostałą mieszaniną skorupy.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.