Karmelizowany Dip cebulowo-Kozi to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 178 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, vidalia, krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Karmelizowany Dip Z Cebulą I Kozim Serem, KOZI SER, KARMELIZOWANA CEBULA I FIGA BRUSCHETTA, oraz Karmelizowane tarty z cebulą i kozim serem.
Instrukcje
1
Ciepły olej w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu. Cebulę wymieszać, posypać solą i pieprzem. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Zdjąć pokrywkę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie głęboko złoty kolor, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Przełożyć do miski i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
W dużej misce ubić kozi ser, majonez, śmietanę, ser śmietankowy i ocet na gładką masę. Cebulę wymieszać i doprawić pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Ser Kozi
Majonez
Kwaśna śmietana
Ocet
Pieprz
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
5
Dip podawać schłodzony lub w temperaturze pokojowej z cruditami.