Karmelizowane Jabłko-Ser Pleśniowy

Karmelizowane Jabłko-Ser Pleśniowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Karmelizowanego sera jabłkowego z serem pleśniowym. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, orzechy pekan, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Crostini ziołowe z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą, Jabłko, Pekan I Ser Pleśniowy, oraz karmelizowane jabłko, boczek + ser pleśniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 1-quart roztopić masło na małym ogniu. Wymieszaj cukier, aż się rozpuści, około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać jabłka i szalotkę. Gotować 20 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zmieni kolor na złoty kolor i aromat przypomina cydr jabłkowy. (Nie spiesz się proces; kolor trwa chwilę, aby utworzyć, ale smak jest tego warte.) Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać ser, ser, majonez, śmietana i sól, aż dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać schłodzoną karmelizowaną mieszankę jabłek i orzechów pekan. Przechowywać w lodówce 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
W razie potrzeby udekoruj posiekanymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
5
Podawać z chlebem lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia11
Magazyn