Karmelizowana cebula i zupa grzybowa Portobello z grzankami z koziego sera

Karmelizowana cebula i zupa grzybowa Portobello z grzankami z koziego sera
Karmelizowana cebula i zupa grzybowa Portobello z grzankami z koziego sera to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 852 kalorie. Na 6,55 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bagietkę z francuskiego chleba, koniak, gałązki tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Karmelizowana Balsamiczno-czerwona zupa cebulowa z grzankami z serem, Karmelizowana cebula i pieczarki Portobello z sosem smażonym, oraz Krem z karmelizowanej cebuli i serów z domowymi grzankami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużym dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę i tymianek; smażyć, aż cebula zacznie mięknąć, o 8 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować, aż cebula są karmelizowane, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
TymianekTymianek
3
Przenieść mieszankę cebuli do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać grzyby; smażyć do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
Dodaj koniak i czosnek; wymieszać 20 sekund. Wymieszać mieszankę cebuli, następnie bulion i wino. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; dusić, aż cebula są bardzo miękkie, o 45 protokół. Wyrzucić gałązki tymianku. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić; przykryć i schłodzić. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeży Tymianekświeży Tymianek
KoniakKoniak
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
BulionBulion
ZupaZupa
WinoWino
7
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
8
Ułóż plastry bagietki na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Rozłóż kozi ser na plastrach bagietki, dzieląc równo. Grzanki z kozim serem, aż ser zacznie brązowieć w plamach, o 30 sekund. Zupę podzielić na 6 miseczek. Top z grzankami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
BagietkaBagietka
GrzankiGrzanki
SerSer
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn