Karmel-Precel Blondies
Karmel-Precel Blondies to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 17 i kosztuje 22 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jeśli masz dulce de leche, mocno brązowy cukier, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Podobne przepisy to Karmel-Precel Blondies, Solony Karmelowy Precel Blondies, oraz Solony Karmelowy Precel Blondies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z wytrzymałą folią aluminiową, pozostawiając 1-calowy zwis na co najmniej 2 stronach. Mgiełka w sprayu do gotowania.
W małej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia i sól. Masło rozpuścić w średnim rondlu na małym ogniu.
Zdjąć z ognia i ubić brązowym cukrem, aż nie pozostaną żadne grudki.
Ubić w jajku i wanilii. Mieszać w mieszaninie mąki, aż tylko włączone. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi i precelkami.
Wlać ciasto na patelnię do pieczenia i wygładzić łopatką. Upuść łyżki dulce de leche na wierzchu; obracaj dekoracyjnie nożem.
Piec blondies aż lekko zbrązowieje i wykałaczka włożona do stałej części wychodzi czysta, około 30 minut.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na patelni na stojaku z drutu.
Chwytając zwisającą folię po obu stronach patelni, wyciągamy Blondie i układamy na desce do krojenia. Ostrożnie odkleić folię przed pokrojeniem na 16 kwadratów.