Karen ' s Slow Cooker Pizza Chicken
Karen ' s Slow Cooker Pizza Chicken to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis zawiera 6 porcji z 173 kalorii, 20g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, seler, połówki piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Z łyżką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kurczak Do Pizzy Wolnowarowej, Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Książka Kucharska Gratis}, oraz Powolna Kuchenka Pizza Fondue.
Instrukcje
Umieść kurczaka, cebulę, paprykę i seler w powolnej kuchence. W średniej misce wymieszać zupę pomidorową, krem z zupy grzybowej, koncentrat pomidorowy, wodę, pietruszkę, oregano, bazylię, sól i pieprz.
Dobrze wymieszaj i polej kurczakiem i warzywami w powolnej kuchence. Wymieszaj, aby pokryć i dodaj liść laurowy.
Gotuj na niskim ustawieniu przez 8 godzin, aż kurczak i warzywa będą miękkie.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to moje najlepsze typy na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 58 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione