Karczochy z majonezem wędzono-ziołowym
Karczochy z wędzonym majonezem ziołowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 5G białka, oraz 42g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka karczochów, papryka, Skórka z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karczochy z majonezem wędzono-ziołowym, Herbata-łosoś wędzony z majonezem ziołowym, oraz Karczochy Z Majonezem Bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw kosz na parowiec w dużym garnku na 1/2 cala wrzącej wody. Ułóż karczochy, łodygę w dół, w koszu. Przykryj i paruj na umiarkowanym ogniu, aż nóż łatwo przebije łodygi, około 30 minut.
Przenieś karczochy na talerz.
W misce ubić majonez, koperek, kapary, skórkę z cytryny i sok, sól i paprykę.
Dodać kilka kresek ostrego sosu i doprawić majonezem pieprzem.
Karczochy podawać na ciepło lub lekko schłodzone z majonezem.